műfű és kutya

Kutyabarát műfű

A Grassland weboldalán most már kutya- és állatbarát műfüvet is kaphatnak vásárlóink, amely jelentős előnyöket biztosít számukra.

Ki ne szeretne egy kiskedvencet, aki játékával és futkározásával naponta megtölti az udvart élettel és jókedvvel? A kutyatartás azonban néha felettébb nagy bosszúságokkal is járhat, ugyanis kedvenceink sokszor szeretnek, ásni kapargatni a földet, és a gondosan őrzött gyepet egy pillanat alatt tönkretehetik. Ez esetben úgy érezhetjük, hogy hiábavaló volt minden munka, amelyet a fűnyírásra és öntözésre szántunk. Van azonban egy sokkal előnyösebb és hatékonyabb megoldás az Ön számára, ami rendkívül költség- és időhatékony tud lenni. Ez a műfű telepítése udvarára, amely jelentős gondoktól és fáradalmaktól kíméli meg a mindennapjait.

A műfű telepítéssel nem szükséges választanod a gyönyörű pázsitod és a kutyatartás között. A kutyabarát műfűvek strapabíróságának köszönhetően kedvenceink nem tudják kikaparni, és kárt sem tudnak tenni abban. Jó vízáteresztő képességének köszönhetően a kutyák vizelete sem sárgítja ki a műfű színét, hanem elvezeti azt.

Mindemellett persze fontos betartani néhány szabályt annak érdekében, hogy az újonnan telepített örökzöld pázsit képes legyen megőrizni szépségét a hosszú évek folyamán. Hasznos lehet például a kutya után lelocsolni a pázsitot vízzel, illetve megtisztítani az ürüléktől, és időnként seprűvel leseperni a ráhullott levelektől, szennyeződésektől.

A terület felmérésében, ajánlatadásban és igény szerint a telepítésben is segítünk, hogy úgy a kutya, mint a gazdi boldog legyen, és jól érezze magát az udvaron!