iskolai udvari játékok és kislány

Biztonságos iskolai udvari játékok oktatási intézmények számára

Ha olyan céget keresel, mely különféle kültéri játékeszközök gyártásával, telepítésével foglalkozik, akkor a Faberland felkeresését javasolnám neked, akiknek a webshopjában iskolai udvari játékoknak a gyűjteménye vár a legújabb EU-s szabványnak megfelelően legyártva.

Ezek közé tartoznak mondjuk a kültéri sporteszközök, a parkosítás különböző kellékei, vagy épp a játszóterek játékai, melyek közt vannak hagyományosabb darabok és készségfejlesztő elemek is.

A Faberland iskolai udvari játékok beépítése során fokozottan ügyel arra, hogy ezeknek a szabványoknak megfelelő legyen a játékszerek kialakítása, formatervezése és az anyaghasználat kapcsán se forduljanak szembe a rendelkezések szövegével. Az iskolákban ugyanis már nem régi típusú fém játékokat állítanak fel, mivel ezek balesetveszélyesnek bizonyultak, a fa eszközök pedig nagyon könnyen leamortizálódtak. Az új típusú iskolai udvari játékok között vannak olyan termékek, mint a mászóka, a rugós hinta, a sima hinta, a homokozó és a csúszda, melyek hétköznapi darabnak minősülnek. Vannak azonban olyan darabok, melyek különlegesebb élményt biztosítanak a gyerekek számára, ilyenek a kültéri sporteszközök és a kültéri hangszerek is.