mobil kerítés és tömeg

Melyek a mobil kerítés rendszerek típusai?

A mobil kerítés panelek olyan kerítésrendszerek, amelyek minden nap növelik népszerűségüket, dekoratívak és biztosítják a középszintű biztonságot. Ez egy praktikus rendszer, és ideális koncertekhez vagy különleges rendezvényekhez, egy bizonyos területet körülvéve.

Mivel ezeket a mobil kerítéseket nagyon könnyű összeszerelni és szétszedni, a szervezeti cégek, a futballklubok és a bűnüldöző szervek folyamatosan előszeretettel használják őket koncertekre, találkozókra, bemutatókra, futballeseményekre és más típusú rendezvényekre. Különböző típusú mobil kerítések vannak. Alapvetően ugyanaz a termék, de vannak apró részletek, amelyek megkülönböztetik őket. És ezek a részletek változhatnak, például a panelek magassága, minősége vagy oszloptávolsága (PD).

A céloknak megfelelően;

  • A mobil kerítés ideális lakótelepekhez, alacsonyabb biztonsági szintet igénylő lakásokhoz,
  • Fű kerítések díszítésre és blokkolásra villákban, lakásokban vagy épületekben,
  • Beton oszlopkerítések magas biztonságú létesítményekhez (katonai övezetek, határok),
  • Drótkerítések mezőkre, kertekbe
  • Mobil kerítés szervezetek vagy építkezések számára.

Amint az a célokból is jól kitűnik, a kerítéspanelek közötti legnagyobb különbséget a mobilitás jelenti. Tehát nem állandó elemek, és sok helyen és sokszor használhatjuk őket. Ezenkívül lehetőség van a különböző típusok gyártására a jelentkező keresletnek megfelelően.